<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7396072\x26blogName\x3dull.blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://lendkass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://lendkass.blogspot.com/\x26vt\x3d-1635727861072640503', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Tuesday, October 28, 2008

don't feel right

Kõigepealt muusikast natuke. Ma ei saa aru, kuidas see Brownswood Bubblers Three kuidagi nii vaikselt must mööda läks, kuigi see ilmus vist juba augusti alguses? Üks päev kataloogist avastasin, kuulasin üle ja pikemalt mõtlemata tellisin ära. Esimest ei ületa, aga teisest on kindlalt parem. Ei ole enam nii ühtlaselt (nu-)jazzine, vaid ulatub kõlalt rohkem kuhugi sinna kanti, mis mulle rohkem istub. Juba see Spaceki "How Bout Us" on puhas kuld, veits "Dollariga" samale pulgale. Ja Stacy Eppsi "Floatin" on ka peal, vihjevihje. Või veits ulmeliselt unistav Kenneth Bageri "Fragment One", millel on üsna kelmikas video. Või veel mitmeid häid asju, mis sealt leidub. Soovitan.

Tru Thoughtsi alt tuleb endiselt head kraami. Näiteks Hint - Driven From Distraction. Esialgu kõlab nagu suvaline elektroonikaalbum, aga vähemalt "Afro Forest Love" (feat Kinny) tõmbab kindlalt kaasa.

Uus Foreign Exchange. Daykeeperi põhjal olid ootused kõrged, aga pärast esimest kuulamist.. veits liiga ninnunännu. Või mul lihtsalt ei ole sellise muusika kuulamise tuju olnud.

Muidu on ikka üsna null. Väliselt nagu olekski enam-vähem okei ja ma võiks mingite asjadega teoreetiliselt rahul olla, aga ma ei ole. Sellist paigalseisu pole juba ammu olnud. Üldse, terve see aasta on ikka nii kuradi imelik olnud. Ei tea, kas nüüd paari kuuga midagi muutub.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home